De Sony Xperia ZR Is Een Geweldige Telefoon

Sony Xperia ZR komt uit de Xperia Z-minifamilie. Het is zoiets als een “verkleinde” versie van Xperia Z. Met een 4,5-inch HD-scherm, 13 MP-camera en de Snapdragon S4 Pro-processor is deze telefoon allesbehalve gemiddeld. Een mobiele telefoon die de huidige modellen in gevaar kan brengen. Op http://vergelijk-mobiele-telefoon.nl kun je de telefoon vergelijken.

Sony Heeft Waterbestendige Materialen In Hun mobiele Telefoon

In vergelijking met de geavanceerde apparaten van SONY moest Xperia ZR ergens in het midden blijven. Dit betekent echter niet dat dit slecht is. Integendeel, het is een telefoon van hoge middenklasse, die de prijs weerspiegelt.

Bovendien biedt dit model standaard SONY-waterbestendigheid, wat alleen maar bijdraagt ​​aan zijn aantrekkingskracht. Dit is vooral belangrijk omdat de Xperia ZR concurreert met rivalen zoals de HTC Mini One, Nexus 4 en de Samsung Galaxy S3.

Sony Xperia ZR-Ontwerp

Telefoon komt volledig overeen met de originele Xperia Z, dus we kunnen zeggen dat beide telefoons in premiumsegment willen zijn, voornamelijk vanwege een zeer dunne body van slechts 10,5 mm. Ok, dit is niet het beste resultaat, maar in de praktijk erg vriendelijk. Xperia Z heeft een dikte van slechts 7,9 mm, maar deze telefoon is daarom duurder.

De Behuizing Van De Mobiele Telefoon Is Van Plastic

De lagere prijs wordt ook beïnvloed door de behuizing van plastic, die een magneet is voor vingerafdrukken. Aangezien dit een Sony-telefoon is, is het echter duidelijk dat het plastic een kwaliteitsmateriaal is dat nog steeds comfortabel is om vast te houden.

De Micro Usb Poort Van De SONY Telefoon Is Prima

De micro-USB- en audiopoort zijn bedekt met een plastic omhulsel om te voorkomen dat water de binnenkant van de telefoon binnendringt. Aangezien de hoezen zijn gemaakt van plastic, geen rubber, kan het een beetje moeite zijn over hun beweging.