Een Kwart Van De Gebruikte Energie Kom Door Verlichting

Typisch kantoor verlichting zal meestal ongeveer een kwart van alle gebruikte elektriciteit uitmaken. Deze tip is meer dan alleen het uitschakelen van verlichting wanneer niemand in de kamer is, hoewel dat ook erg belangrijk is. Vaak kun je bij energieleveranciers zoals nuon terecht voor vragen als dit.

Net als thuis, moeten veel mensen nog profiteren van nieuwe technologieƫn die zijn ontwikkeld binnen verlichting, namelijk LED- en CFL-lamptypen. Alleen al door het type lamp dat u gebruikt in uw verlichtingsarmaturen te verwisselen, verminderen kantoren doorgaans de hoeveelheid elektriciteit die wordt gebruikt door verlichting tot 75%, allemaal voor zo weinig werk.

Bewegingssensortechnologie Om Nog Meer Energie Te Besparen

Een ander idee, met betrekking tot het uitschakelen van lampen wanneer niemand aanwezig is, zou zijn om bewegingssensortechnologie te installeren in uw vaak niet-bezette ruimten, zoals conferentie- en vergaderruimten. Dit soort technologie neemt de druk weg van de werknemers om het licht uit te schakelen wanneer ze de kamer verlaten.

Natuurlijk Licht Is De Gratis Versie Van Elektriciteit

De laatste tip over dit onderwerp zou zijn om altijd te profiteren van natuurlijk licht wanneer dat mogelijk is. We zijn altijd op zoek naar de optimale lichtomstandigheden voor onze optische gezondheid; echter, veel van de tijd, tenzij iemand in direct contact staat met schittering van de zon, kan dit soort licht beter werken voor iedereen en kan het kantoor een aangenamere uitstraling geven. Dit bespaart het kantoor ook een aanzienlijke hoeveelheid geld op verlichtingskosten.

Andere Niet-Actieve Apparaten Uitschakelen Om Stroom Te Besparen

Het is niet alleen de Office-printer die een aanzienlijke hoeveelheid onnodige energie gebruikt in de standby- en slaapmodus. Als jij het soort persoon bent dat de gewoonte kan hebben om apparaten uit te schakelen wanneer ze niet in gebruik zijn, dan is dat geweldig. Misschien moedigen creatieve borden mensen aan om ook hieraan deel te nemen. Als u echter niet denkt dat dit levensvatbaar zal zijn, is het waarschijnlijk dat sommige schakelklokken uw beste keuze zijn. Tijdschakelaars zijn goedkoop en schakelen het gekozen apparaat automatisch uit gedurende bepaalde uren, waardoor alle kosten binnen dat tijdsbestek worden geƫlimineerd.