Je Moet Soms Je Profiel Aanpassen

Soms is het nodig om een ​​beetje uw profiel aan te passen om dit te laten werken. Een date moet spannend blijven. Als een prachtige vrouw in jouw omgeving in haar profiel schrijft dat ze van science fiction houdt, ga dan terug en wijzig je profiel om onze favoriete sci-fi-boeken of films op te nemen. Ik pleit hier absoluut niet voor oneerlijkheid – als je sci-fi haat en haar profiel geen ander raakpunt met je onthult, ga je gewoon verder. Een datingsite hoeft niet meteen succesvol te zijn.

Benader Imand Die Jouw Interesses Deel

Je kunt beter een andere vrouw benaderen die jouw enthousiasme voor surfen of Italiaans eten of country muziek deelt. Onthoud dat er niet zoiets bestaat als een abstracte ‘perfecte vrouw’. Maar er is een vrouw die perfect voor je kan zijn (zowel voor de lange als voor de korte termijn). Het geheim om die perfectie te vinden, is door gelijkaardige overtuigingen en interesses te benadrukken.

Ben Niet Te Sympathiek

Vrouwen worden vaak aangemoedigd om vanaf de kindertijd zo sympathiek mogelijk te zijn. We leren aan de knieën van onze moeders om anderen te behagen. Dit kan ons echt tegenwerken bij het plaatsen van een online profiel. Ik vertel al mijn vriendinnen die op zoek zijn naar een man online en gefrustreerd door het waden door middel van vervelend soortgelijke (of offensief naar voren) antwoorden: wees niet te aardig.

Het Valt Niet Mee Om Een Klik Te Krijgen

Om iemand te vinden die met jou klikt, iemand die je leuk vindt voor meer dan je schattige lach en moordenaarlichaam, praat over enkele van je persoonlijke eigenaardigheden. Een man die naïef en onvolwassen genoeg is om de ‘ideale vrouw’ te willen, zal je tijd minder snel verspillen als je in je profiel een of twee dingen onthult die van jou een gespecialiseerde vriendin maken in plaats van een massamarktvriendin. Geef bijvoorbeeld aan dat je voetbal haat.