Veel Minder Commercials Met Internet En Televisie

Als je je houdt aan streamingdiensten zoals Netflix en Amazon Prime, kun je het wonder ontdekken dat een leven zonder reclame is. Zodra je in je tv-kijkleven minder reclame hebt gemaakt, besef je hoeveel je hele leven is verspild aan het kijken naar ShamWow en OxyClean-reclames al die jaren. Hulu biedt een commercieel-vrij niveau voor een paar meer dollars per maand. Providers zoals Sling TV en DirecTV streamen nu live tv, dus u blijft nog steeds advertenties op die kanalen kijken. Veel gemakkelijker dan dit kun je dus niet internet vergelijken. Je kunt ook nog op de site kijken of je internet en bellen kunt vergelijken zodat je kosten bespaart.

Je Kunt Nog Steeds DVR-Shows Doen

Als je veel netwerk-tv kijkt en merkt dat je het missen van DVR-je favoriete programma’s mist, heb je geluk. TiVo maakt nu een DVR speciaal gemaakt voor snijsnijders die werkt met een standaard antenne. U krijgt de gids die u al kent, plus de mogelijkheid om hele reclameblokken te omzeilen met een druk op de knop op bepaalde shows met SkipMode. Beter nog, er zijn geen maandelijkse kosten om te betalen. Het is net als de videorecorders van ouds, maar veel beter! Dit zijn een zeer populaire accessoire voor onze klanten wanneer we hun nieuwe antennes installeren.

Er Is Zoveel Te Streamen Met Goede Internet Televisie

Hoe verder we in de streaming-generatie komen, hoe beter het wordt. Er zijn meer providers en meer programmering dan ooit tegen zeer redelijke prijzen. Er zijn de standaarden zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime, evenals tal van nichebundelservices zoals BritBox en FilmStruck die zich aanpassen aan speciale programma’s zoals respectievelijk Britse tv- en arthouse-films. Sommige kabelnetwerken die u al tientallen jaren kent, zoals HBO en Showtime, hebben nu directe streamingdiensten waarvoor geen kabelpakket nodig is. Naast de uitgebreide bibliotheken met klassieke shows en films die beschikbaar zijn, zijn enkele van de meest populaire nieuwe shows exclusief voor streaming, zoals House of Cards en The Handmaid’s Tale.