Hoe Maak Je Meer Van Je Winst Van De Loterij?

Zelfs als je niet alle tickets kunt kopen, is er een manier om het bedrag dat je wint te verhogen, als je wel wint. Je kunt de staatsloterij bijvoorbeeld zien als een van de grootste loterij aanbieders, gemakkelijk vergelijk is ook mogelijk op https://loten-kopen.comĀ 

Probeer te vermijden dat u nummers kiest die andere mensen kunnen kiezen – u wilt die jackpot van $ 100 miljoen niet delen met 10 andere mensen?

Dit lijkt op het eerste gezicht misschien een onmogelijke taak, maar er zijn manieren – zoals altijd met statistieken – om redelijke veronderstellingen te maken.

Er Schijnt Geen Strategie Te Zijn Om Te Winnen In Een Loterij

Sommige mensen hebben gesuggereerd dat je geen nummers kiest uit fortuinkoekjes of andere plaatsen waar winnende nummers kunnen worden voorgesteld (je zou misschien willen zoeken naar websites die suggereren dat je lotnummers wint en hun keuzes vermijden).

Kies ook geen nummers die vorige week gewonnen hebben, want er is een goede kans dat een lading andere mensen dezelfde tactiek zullen gebruiken.

Kies hoge cijfers. Als je ooit in een groep hebt gezeten toen je werd gevraagd je geluksgetal bekend te maken, is het zelden zo hoog? 3? 7?

Mensen gebruiken hun geluksgetallen en kiezen ook nummers op basis van verjaardagen, dus nummers van minder dan 31 zijn eruit en getallen van minder dan 12 zijn zeker weg).

Probeer eens in de zoveel tijd naar nummerpatronen te gaan, omdat mensen er (ten onrechte) van uitgaan dat een reeks cijfers niet zal verschijnen. Waarom niet kiezen voor 34, 35 en 36.

Koop Niet Te Ver Van Tevoren

Het lijkt misschien alsof het moment waarop u uw ticket koopt, geen verschil maakt, maar wel. Koop je ticket zo dicht mogelijk bij de trekkingsdatum. Als je je ticket een week van tevoren koopt, heb je aanzienlijk meer kans om dat ticket te verliezen, te vergeten waar je het neerzet, of zelfs te sterven voordat de loterij plaatsvindt (we weten dat het behoorlijk morbide is!). Volgens een Quora-gebruiker, die een aantal ruwe schattingen deed: “Ongeveer 30.000 mensen sterven elk jaar in de VS aan verkeersongelukken. Dat is (ongeveer) 600 per week, dus elke week sterven er ongeveer 1 op de 500.000 mensen aan een verkeersongeval.

Hoe Groot Is De Kans Dat Je In Een Loterij Wint

Laten we aannemen dat dat ook jouw kans is. De kans op het winnen van de maximale prijs varieert volgens de loter, maar in de Britse loterij (de enige waar ik ooit een ticket voor heb gekocht), is de kans ongeveer 1 op 14 miljoen. Dus als je je ticket een week van tevoren koopt, heb je 28 keer meer kans om te overlijden aan een auto-ongeluk dan te winnen. Je kunt dit tot 4 keer zoveel kans op overlijden reduceren door een dag van tevoren te kopen. “Hoewel dit soort figuren duidelijk een beetje misleidend zijn, is het waarschijnlijk nog steeds een goed idee om je kaartjes dichter bij het evenement te kopen.